JUBEL I HALLEN: Skarphedin sitt jentelag J15 etter at dei blei seriemeister i 1. divisjon. Bak f.v.: Terje Rønningen, Sondre Heldal, Nora Mæland, Amalie Oswald, Lilla Langeveld Sas, Silje Momrak Rønningen, Dorthea Erikstein, Tomine Espedalen, Andrea Glenna, Sunniva Dam Lang, Tessa Bø Solberg, Eilef Bergan Hansen, Bård Glenna og Inger Eira. Framme frå venstre: Tia Tomine Evju, Julie Bergan Holtan, Martine Østerli, Paula Sanchez Heldal, Ane Sageie, Lene Årdalen Borgersen, Sofia Lund Belayachi, Emilie Tveitan og Sofie Haugen. Susanne Tresland Gjelhus var ikkje til stades.
JUBEL I HALLEN: Skarphedin sitt jentelag J15 etter at dei blei seriemeister i 1. divisjon. Bak f.v.: Terje Rønningen, Sondre Heldal, Nora Mæland, Amalie Oswald, Lilla Langeveld Sas, Silje Momrak Rønningen, Dorthea Erikstein, Tomine Espedalen, Andrea Glenna, Sunniva Dam Lang, Tessa Bø Solberg, Eilef Bergan Hansen, Bård Glenna og Inger Eira. Framme frå venstre: Tia Tomine Evju, Julie Bergan Holtan, Martine Østerli, Paula Sanchez Heldal, Ane Sageie, Lene Årdalen Borgersen, Sofia Lund Belayachi, Emilie Tveitan og Sofie Haugen. Susanne Tresland Gjelhus var ikkje til stades. FOTO: Norges fotballforbund, Telemark

Jentelaget hanka stolt inn pokalen