FØRSTE UTVALSMØTE: Utval for plan, teknikk og næring samla til møte på Bekkevoll etter kommunevalet. Bak. f.v. Gunnar Snippen (FrP), Silje Larsen Ulverød (MDG, vara), Kjell Arne Lunde (nestleiar, Høgre), Anna Kristin Forberg (Sp) og Espen Lydersen (nestleiar, MDG). Framme sit kommunalsjef Hans Kortner Ryen og Astrid Staurheim (utvalsleiar, Sp).Faste medlemer som mangla var Ellen Hageman (Raudt) og Frid Berge (Venstre).
FØRSTE UTVALSMØTE: Utval for plan, teknikk og næring samla til møte på Bekkevoll etter kommunevalet. Bak. f.v. Gunnar Snippen (FrP), Silje Larsen Ulverød (MDG, vara), Kjell Arne Lunde (nestleiar, Høgre), Anna Kristin Forberg (Sp) og Espen Lydersen (nestleiar, MDG). Framme sit kommunalsjef Hans Kortner Ryen og Astrid Staurheim (utvalsleiar, Sp).Faste medlemer som mangla var Ellen Hageman (Raudt) og Frid Berge (Venstre). FOTO: Øystein Akselberg

Nye folk i teknisk utval: Skal ta seg av eit stort fagfelt