TILLITSVALTE: F.v. Monica Stålen, tillitsvalt Fagforbundet Folkestad barnehage, Anine Aase, tillitsvalt Fagforbundet Bøhamna barnehage, Mette Valen, tillitsvalt Fagforbundet Gullbring barnehage og Turid Bø, tillitsvalt Utdanningsforbundet Gullbring barnehage. Unni Øya, tillitsvalt Utdanningsforbundet Folkestad barnehage og Kine Jakobsen Hegdahl, tillitsvalt Utdanningsforbundet Bøhamna barnehage er ikkje til stades på bildet.
TILLITSVALTE: F.v. Monica Stålen, tillitsvalt Fagforbundet Folkestad barnehage, Anine Aase, tillitsvalt Fagforbundet Bøhamna barnehage, Mette Valen, tillitsvalt Fagforbundet Gullbring barnehage og Turid Bø, tillitsvalt Utdanningsforbundet Gullbring barnehage. Unni Øya, tillitsvalt Utdanningsforbundet Folkestad barnehage og Kine Jakobsen Hegdahl, tillitsvalt Utdanningsforbundet Bøhamna barnehage er ikkje til stades på bildet. FOTO: Privat

– Det er utfordrande å strekke til. Me er bekymra for framtida til barnehagane