SOUL CHILDREN: Bak f.v.: Henriette Hagen Pilodden, Malene Holte, Mari Haukvik Sauar, Josefine Ask, Ingelin Ytreland, Iver Ytreland, Tone Margrethe Severinsen, Marlene Haugen Ekli og Linnea Gravklev. Framme f. v.: Mona Adina Svendsen, Gunhild Elisabeth Moen Steinsvåg, Minda Brynsholmen, Anna Nikoline Skjelfoss Groven, Anne Haukvik Sauar, Jenny Nicoline Yksnøy Sauar og
Eriona Sejdiu.
SOUL CHILDREN: Bak f.v.: Henriette Hagen Pilodden, Malene Holte, Mari Haukvik Sauar, Josefine Ask, Ingelin Ytreland, Iver Ytreland, Tone Margrethe Severinsen, Marlene Haugen Ekli og Linnea Gravklev. Framme f. v.: Mona Adina Svendsen, Gunhild Elisabeth Moen Steinsvåg, Minda Brynsholmen, Anna Nikoline Skjelfoss Groven, Anne Haukvik Sauar, Jenny Nicoline Yksnøy Sauar og Eriona Sejdiu. FOTO: Gro B. Røiland

Fjerde romjulskonsert på rad – i år blir denne gjengen med