ØNSKER VELKOMMEN: Teaterelevane ønsker velkommen til helgas store hending. Fremst f.v.: Signe Tobro, Nora Forberg Jørum, Mari Schia Venås og rektor Guri Røsok. Bak f. v.: Vilde Lien Sauar, Elisabeth Krøgli, teaterinstruktør Gry Hege Bergan Vreim, Kristiane Nyhus Barstad, Sunniva Margrethe Dam Lang, Kristin Tangen, Anna Nikoline Skjelfoss Groven og Hanna Søgnen.
ØNSKER VELKOMMEN: Teaterelevane ønsker velkommen til helgas store hending. Fremst f.v.: Signe Tobro, Nora Forberg Jørum, Mari Schia Venås og rektor Guri Røsok. Bak f. v.: Vilde Lien Sauar, Elisabeth Krøgli, teaterinstruktør Gry Hege Bergan Vreim, Kristiane Nyhus Barstad, Sunniva Margrethe Dam Lang, Kristin Tangen, Anna Nikoline Skjelfoss Groven og Hanna Søgnen. FOTO: Gro B. Røiland

Tid for årets mest populære show – nå fyk billettane ut