FRISK GJENG: Treningstilbodet tel 14 energiske instruktørar. Her er tolv av dei som no gledar seg til 20-årsmarkering. Bak frå venstre: Eva-Lill Johannesen, Ingunn Synnøve Håkonsen, Ruth Haugo Sageie, Eli Aaland, Linda Stangeland, Marthe Westgarden, Siv Aarmodt og Randi Prestbakken. Framme frå venstre: Kari Anne Kolstad, Ingebjørg Bø, Mette-Lise Mikalsen og Jorunn Kolstad.
FRISK GJENG: Treningstilbodet tel 14 energiske instruktørar. Her er tolv av dei som no gledar seg til 20-årsmarkering. Bak frå venstre: Eva-Lill Johannesen, Ingunn Synnøve Håkonsen, Ruth Haugo Sageie, Eli Aaland, Linda Stangeland, Marthe Westgarden, Siv Aarmodt og Randi Prestbakken. Framme frå venstre: Kari Anne Kolstad, Ingebjørg Bø, Mette-Lise Mikalsen og Jorunn Kolstad. FOTO: Jarle Sten OlsenBilde 1 av 14

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Trenar midt-telemarkingar på frivillig basis – nå feirar dei jubileum