MED TRE BLAD TVINDE: Framme f.v. Gediminas Suchovinskis, Even Tjæreberget, Eirik Svela, Abdi Ali, Emil Staurheim, Abdu Ali. Bak f.v. Jarand Barstad, Bjørnar Henriksveen, Bjørna Sanda, Birk Staven, Endre Tvinde, Frode Tvinde, Elita Tvinde, Torstein Sisjord.
MED TRE BLAD TVINDE: Framme f.v. Gediminas Suchovinskis, Even Tjæreberget, Eirik Svela, Abdi Ali, Emil Staurheim, Abdu Ali. Bak f.v. Jarand Barstad, Bjørnar Henriksveen, Bjørna Sanda, Birk Staven, Endre Tvinde, Frode Tvinde, Elita Tvinde, Torstein Sisjord. FOTO: Marta KjøllesdalBilde 1 av 10

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Slik gjekk det da Skarphedin volleyball spelte to viktige kampar