STØTTAR KAMPANJEN: Her er tilsette på Bøsenteret iført fotballtrøyer. Bak f.v. Taran Martine Nordli (butikksjef NORMAL), Selma Weber (butikktilsett NORMAL), Jon Mykland Lunåshaug (tilsett Sport 1), Hans Erik Bjartheim Dale (tilsett Sport 1) og Øystein Slettemeås (butikksjef Sport 1). Framme f.v. senterleiar Tove Bringa, Veronica Myhra (butikksjef Lindex) og driftleiar Fredrik Stokker.
STØTTAR KAMPANJEN: Her er tilsette på Bøsenteret iført fotballtrøyer. Bak f.v. Taran Martine Nordli (butikksjef NORMAL), Selma Weber (butikktilsett NORMAL), Jon Mykland Lunåshaug (tilsett Sport 1), Hans Erik Bjartheim Dale (tilsett Sport 1) og Øystein Slettemeås (butikksjef Sport 1). Framme f.v. senterleiar Tove Bringa, Veronica Myhra (butikksjef Lindex) og driftleiar Fredrik Stokker. FOTO: Bøsenteret

Fotballtrøye-fredag på senteret: – Me er med på å støtte ein god sak