PAKKE FRÅ ITALIA: Kokk Kristoffer Ømark (t.v.) og Eivin Eilertsen fekk denne veka ei stor pakke frå Italia levert på døra. Stemninga var god då ei deigeltemaskin til den nye restauranten openberte seg.
PAKKE FRÅ ITALIA: Kokk Kristoffer Ømark (t.v.) og Eivin Eilertsen fekk denne veka ei stor pakke frå Italia levert på døra. Stemninga var god då ei deigeltemaskin til den nye restauranten openberte seg. FOTO: Øystein AkselbergBilde 1 av 16

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Byggjer restaurant i hagen: – Mange brikker må på plass før opning, men me gler oss