UTEKJØKKEN: Salsansvarleg Rut Fjågesund er fornøgd med det nye bygget. FOTO: Hilde Eika Nesje
DETALJAR: Mange fine detaljar i hagerestauranten. FOTO: Adriana Sòria Peris
HAGERESTAURANT: Det er fleire bord, med godt rom mellom, i hagen. FOTO: Adriana Sòria Peris
SOMMARSTEMNING: Fleire besøker garden på grunn av den gode stemninga. FOTO: Adriana Sòria Peris
LOKAL MAT: På Lindheim serverer dei så mykje eigenprodusert mat som mogleg. FOTO: Adriana Sòria Peris
TOMATAR: På Lindheim dyrkar dei mange varianter tomat, deriblant italienske til pizzaen. FOTO: Adriana Sòria Peris

Kø heile sommaren: – Me blei tatt på senga, det har tatt heilt av

– Alle får ein liten boost av å ha funne eit lite hol i marknaden og av at det fungerer så bra, seier ølbryggar og fruktbonde Eivin Eilertsen.

Publisert Sist oppdatert

I juli såg ein splitter ny hagerestaurant i Midt-Telemark dagens lys. Ein allereie godt etablert bedrift i fruktbyga ville prøve noko nytt, og det har den klart med glans. På Lindheim Ølkompani har nemleg det nye restauranttilbodet tatt heilt av. I den vakre hagen på garden kombinerer dei italiensk mattradisjon med lokale produkt som dei dyrkar og sylter sjølv, og det har slått an.

Vel korleis du vil lesa oss!

Ut året digital
for 250,-

Deretter 159,- per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS