FULL FART: I eldhuset hos Anne Underberg er det full fart om dagen. FOTO: Gro B. Røiland
TRAVLE DAGAR: Anne Underberg og Daniela Musteata har travle dagar i eldhuset. Nå bakar dei til konfirmasjonar og Norsk Eplefest. FOTO: Gro B. Røiland
FOTO: Gro B. Røiland
FOTO: Gro B. Røiland
FOTO: Gro B. Røiland
FOTO: Gro B. Røiland

Sa opp fast jobb og satsa for seg sjølv: – Har ikkje angra

I eldhuset på garden Underberg blir det baka tusen lefseleivar i veka. Mange av dei skal Anne Underberg ha med på Norsk Eplefest.

Publisert Sist oppdatert

Store delar av året er det full fart i heimebakeriet hos Anne Underberg, profesjonell lefsebakar og gründer frå Gunheim. I eldhuset på garden Underberg, der Anne er sjette generasjon, har ho baka for sal sidan 1994. Dei fyrste åra ved sida av anna jobb, frå 2011 på fulltid.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS