GOD SUPPE: Suppa på Velferden får skryt, men dei tykkjer at praten nesten er viktigast. F.v. Torstein Steinarsrud, Sveinung Lindtveit, Arnt Snippen, Oddvar Fjellheim, Halvor Øygarden, Harry Skogli, Arvid Langkaas, Oddvar Slåttun. FOTO: Marta Kjøllesdal
KOKKANE: Anne Ruth (75), Liv Sørum (86) og Astrid Hørte (64) lagar maten på Velferden. FOTO: Marta Kjøllesdal
FAST RITUAL: Liv og Hans Norendal har eit fast ritual. Dei kviler middag før dei et vaflar. FOTO: Marta Kjøllesdal

– Her får me suppe og vaflar, men mest viktig er praten

Suppa er god og vaflane store, men det aller viktig­aste på Velferden er kanskje praten.

Publisert Sist oppdatert

Torstein Steinarsrud, Sveinung Lindtveit, Arnt Snippen, Oddvar Fjellheim, Halvor Øygarden, Harry Skogli, Arvid Langkaas og Oddvar Slåttun er faste rundt bordet på Kjernehuset når Velferden har suppe- og vaffel­servering.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS