UTEKJØKKEN: Salsansvarleg Rut Fjågesund er fornøgd med det nye bygget. FOTO: Hilde Eika Nesje
DETALJAR: Mange fine detaljar i hagerestauranten. FOTO: Adriana Sòria Peris
HAGERESTAURANT: Det er fleire bord, med godt rom mellom, i hagen. FOTO: Adriana Sòria Peris
SOMMARSTEMNING: Fleire besøker garden på grunn av den gode stemninga. FOTO: Adriana Sòria Peris
LOKAL MAT: På Lindheim serverer dei så mykje eigenprodusert mat som mogleg. FOTO: Adriana Sòria Peris
TOMATAR: På Lindheim dyrkar dei mange varianter tomat, deriblant italienske til pizzaen. FOTO: Adriana Sòria Peris

Kø heile sommaren: – Me blei tatt på senga, det har tatt heilt av

– Alle får ein liten boost av å ha funne eit lite hol i marknaden og av at det fungerer så bra, seier ølbryggar og fruktbonde Eivin Eilertsen.

Publisert Sist oppdatert

I juli såg ein splitter ny hagerestaurant i Midt-Telemark dagens lys. Ein allereie godt etablert bedrift i fruktbyga ville prøve noko nytt, og det har den klart med glans. På Lindheim Ølkompani har nemleg det nye restauranttilbodet tatt heilt av. I den vakre hagen på garden kombinerer dei italiensk mattradisjon med lokale produkt som dei dyrkar og sylter sjølv, og det har slått an.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS