LOKALE RÅVARER: Eple, plomme og betar er blant råvarene. F.v. kjøkkensjef Steffen Engeland, restaurantsjef Kine Tveito Lundefaret og hovmeister Leonardo Moncayo Borrego.f.v. kjøkkensjef Steffen Engeland, restaurantsjef Kine Tveito Lundefaret og hovmeister Leonardo Moncayo Borrego Sesong Restaurant og Kaffebar Sønstebøtunetf.v. kjøkkensjef Steffen Engeland, restaurantsjef Kine Tveito Lundefaret og hovmeister Leonardo Moncayo Borrego
S

Sesong restaurant og kaffibar gjer ikkje som dei andre

Medan dei fleste kaféar og restaurantar held ope, om enn redusert, har Sesong valt ei anna løysing.

Publisert Sist oppdatert

– Me følgjer nøye med, og ser fram til å opne igjen med mindre restriksjonar.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS