TYSDAGSVAFFEL: Kafeen i Gullbring innfører tysdagsvaffel frå 8. november. Kafemedarbeidar Bente Mathilde Schlytter er opptatt å ha godbitar i kafeen som alle kan eta.
TYSDAGSVAFFEL: Kafeen i Gullbring innfører tysdagsvaffel frå 8. november. Kafemedarbeidar Bente Mathilde Schlytter er opptatt å ha godbitar i kafeen som alle kan eta.

Bente vil skape meir liv og røre i Gullbring. Nå inviterer ho til tysdagsvaffel for alle

– Me drøymer om at tysdagen aldri blir den same utan ein nystekt vaffel, seier Bente Mathilde Schlytter i kafeen i Gullbring. Tysdag er bygdefolk invitert til å smake kafeens nye vaflar – både med og utan.

Publisert Sist oppdatert

Fredag var det tjuvstart på prøvesmakinga med tilsette i Gullbring kulturanlegg og gjester som tilfeldigvis var i kafeen. Smaksprøvene var nysteikte vaflar, både vanlege og utan gluten, egg og kumjølk.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS