Sosiale medium

Bø i Telemark
38
-10°C
 

Dato

Fredag 14. desember 2018

Web-kamera i Bø

Høgskulen
Lifjell

Politiet stoppar ungdomsfestar

Ønskjer å finne ei løysing. Annika Momrak (t.v.), Eline Nesje og Olav Aase Cowles skjønnar at politiet reagerer, men ønskjer å finn ei løysing. Dei seier mange er frustrerte over reaksjonen.

 

Ungdommane er frustrerte

Det har vore populært for ungdom som går på vidaregåande skule å leige ungdomshusa Sandvin og Lundevang for å arrangere fest. No seier politiet nei. Ungdommane er frustrerte.

Det er først og fremst andre- og tredjeklassingar ved Bø vidaregåande skule som har arrangert alkoholfrie festar på Sandvin og Lundevang i Lunde. Elevane arrangerer festane blant anna for å tene pengar til russetida.

– Dette er ei generell utfordring. Ungdomar lagar fest, men klarar ikkje å ha kontroll. Det har i enkelte tilfelle nesten vore skytteltrafikk med ambulansar frå Sandvin og fulle ungdommar i grøfta, seier lensmann i Bø og Sauherad, Sigrid Dahl.

Les meir i papiravisa eller kjøp avisa eller enkeltsider på nett på buyabdread.no.

 

Del artikkel...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bø blad

Bø blad er ei uavhengig lokalavis for Bø kommune i Telemark. Bø blad arbeider etter Redaktørplakaten, Ver Varsam-plakaten og Tekstreklameplakaten sine retningsliner for god presseskikk. Ansvarleg redaktør: Hilde Eika Nesje