VIKINGHELG PÅ GUVIHAUG: Ronnie Hagen er aktiv både over matgrytene og i ølbrygginga. Laurdag stod heilsteikt lam på menyen. Foto: Øystein Akselberg
VIKINGHELG PÅ GUVIHAUG: Ronnie Hagen er aktiv både over matgrytene og i ølbrygginga. Laurdag stod heilsteikt lam på menyen. Foto: Øystein AkselbergBilde 1 av 13

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

I denne skogen er det fortsatt vikingtid